• ILDIKOZMETIKUS

    ILDIKOZMETIKUS

  • ILDIKOZMETIKUS
  • fejléc2
  • fejléc
  • IldiKozmetikus

    IldiKozmetikus

    ILLÚZIÓKOZMEÍTIKA

Image Skincare

A peeling (kémiai hámlasztás) egyszerre több problémára is megoldást jelent: a ráncok és a foltok elhalványulnak, az aknék is eltűnnek! Az eredmény azonnali és látványos, fiatalosan ragyogó arcbőr!

A kémiai peeling a bőr felületének megújítását illetve hámlasztását jelenti. A peeling által a bőrsejtek újratermelődését gyorsítjuk fel, a kezelés eredményeképpen szervezetünk több kollagént termel.  A kúrakezelések során eddzük a bőrt, melynek hatására a tartószerkezete megerősödik. A bőr megújulásával a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek. Hogy az Ön bőrének melyik a legmegfelelőbb peeling a klinikánkon alkalmazott számos eljárás közül, szakértőnk segít eldönteni a díjmentes konzultáció során! A peelingek 2 szinten végezhetők:

 

1. FELSZÍNI PEELINGEK

Ormedic Lift

 

A papaya, ananász, mangó kivonatával dúsított bio és orvosi erősségű hatóanyagok célja a fáradt, fénytelen, stresszes bőr egyensúlyának visszaállítása. Ez a nem-kémiai peeling természetes módon regenerál, állít helyre és nyugtat a bio összetevők segítségével.

 

Signature Face Lift

 

A négy rétegben felvitt forradalmi kezelés már egy alkalommal megváltoztatja a bőr megjelenését. Az extrém fiatalítást a C-vitamin legkifinomultabb változatával és magas koncentrációjával biztosítja. A glikolsav és a kíméletes, de erős enzimek felgyorsítják a sejtmegújulást, ragyogóvá és feszessé változtatják a bőrt már egy kezeléssel.

 

Lightening Lift

 

 

 

A mega-világosító kezelés egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében. Kíméletesen kombinálja a tejsavat és egyéb fehérítő és világosító hatóanyagok koktélját, amelyekkel halványítja a napozás okozta és öregségi foltokat, valamint csökkenti a rozáceás kipirosodást. A bőr láthatóan ragyogó, selymesen puha és rugalmas lesz.

 

Wrinkle Lift

 

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas és retinolos kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és egészségesebbé válik. Láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat.

 

 

Acne Lift

 

Béta- és alfa-hidroxi sav koktél. Ez a biztonságos és egyedülálló felületmegújító kezelés kettős hatással bír. Miközben csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja.

 

2. KÖZEPES SZINTŰ PEELINGEK

 

Lightening Lift II.

 

A peeling világosító hatását tejsavval és kojiksavval fokozzuk. Hozzáadott retinollal éri el a makacs pigmentáció maximális kezelését. A bőre köszönetet mond majd érte!

 

Wrinkle Lift II.

 

Ez a mega erős öregedésgátló glikolsavat és retinolt alkalmazó kezelés tökéleteses megújítja az idősebb bőr felszínét. Azonnal érezni fogja a feszességet és a fiatalságot! Az új sejtek regenerálásával fokozódik a kollagén termelése, a bőr fiatalodik, egészségesebb és ráncmentes lesz.

 

Perfection Peel

 

Három az egyben kezelés: előrehaladott idősödés, pigmentáció és akne kezelésére. Szalicilsavval, tejsavval és retinollal fejti ki hatását. C-vitamin, gyógyító peptidek és alma őssejtek támogatják a regenerációt. 3 rétegben történő alkalmazásnál erősségénél fogva orvos közreműködését igényli. Egy vagy kétrétegű felvitelét megfelelően felkészült bőrterapeutáink végzik.

 

 

 

A kúrák 6 kezelésből állnak, melyeket 2 hetente végzünk.

 

Elő-, és utókezelések fontossága

 

Az előkezelő termékek  felkészítik a bőrt a kezelésre, ennek köszönhetően csökkennek a rizikófaktorok, a bőr egyenletesen kezelhető, a regenerációs idő pedig jelentősen lerövidül.

 

A kezelés után 1 hetes utókezelő csomagot kap a vendég, mely a kezelés utáni regenerációt és a kellemetlen tünetek elkerülését biztosítja.

 

 

 

Látványos eredmény: azonnal fiatalosabb ragyogás

Gyors kezelés, akár ebédszünet alatt!

Hosszú távon a bőr tartószerkezete megerősödik

Egyszerre több problémát kezel: ráncok, aknék, foltok

Egyénre szabott kezelés

Felszíni és közepes szintű peelingek a világ vezető bőrápolási márka, az Image Skincare termékeivel

Elő- és utókezelési termékek ajánlásával - az előkezelő termékek  felkészítik a bőrt a kezelésre, az utókezelő csomag a kezelés utáni regenerációt és a kellemetlen tünetek elkerülését biztosítja

 Forradalmi kezelések

Extrém fiatalítás

Már egy alkalom után megváltozott bőrszerkezet

 ára kezelésenként 21000-24400.-

JELENTKEZZEN BE MÉG MA!

 

 

 

Kapcsolat

László Csabáné Ildikó

Székesfehérvár 

Lövölde utca 4.

tel:06309974130

lcsildi@gmail.com