• ILDIKOZMETIKUS

  ILDIKOZMETIKUS

 • ILDIKOZMETIKUS
 • fejléc2
 • fejléc
 • IldiKozmetikus

  IldiKozmetikus

  ILLÚZIÓKOZMEÍTIKA

Szolgáltatások

 

 

Legnépszerűbb kezelésünk:

O2 lift spa kezelés:

Az O2 Lift Spa kezelés hatásai:

 • Méregteleníti a bőrt
 • Feltölti a bőrt – mint egy filler
 • Revitalizálja és energetizálja a fakó bőrt
 • Maximalizálja az oxigénszállítást a bőr sejteibe
 • A bőr azonnal ragyogóvá válikEz a forradalmi arckezelés MINDEN bőrtípuson alkalmazható. A bőrbe oxigént, növényi eredetű őssejteket, peptideket, nagy koncentrációjú enzimes növényi anyagokat visz. A bőr ragyogó, friss és fiatalos lesz.

18800.-

Legújabb kezelésünk:

THE MAX CONTOUR TREATMENT


 THE MAX gátolja az öregedést

- korrigál

- átalakít

Ez a kényeztető arckezelés növényi őssejtekkel és peptidekkel feszesíti, formázza és javítja a bőr tónusát. A v különleges élményről a frissítő, vizes alapú összetevők és a bőrbe szinte beleolvadó nyugtató olajok gondoskodnak. Az exkluzív, kapszulába zárt hatóanyagok teljes mértékben érintetlenül jutnak a  bőrödbe, biztosítva az azonnali és a hosszan tartó eredményeket.

 

A The Max termékcsalád hatékonyan veszi fel a harcot az öregedés jeleivel szemben. Korrigáló, megelőző és tápláló rendszer, mely a finom vonalakat, ráncokat, a laza és a fáradt bőrt célozza meg. Parabénmentes.

24000.- Ft

 

 

IMAGE SKINCARE PROBIOTIKUS TISZTÍTÓ ARCKEZELÉS

MINT EGY POHÁR ZÖLDSÉGNEKTÁR SMOOTHIE A BŐRNEK
 

A bőr szinte magába szívja ennek az erősítő maszknak a kincseit, ami probiotikumokat, antioxidánsokat és tápláló szupergyümölcsöket tartalmaz.

A JOGHURT ALAPÚ PROBIOTIKUM ELEGY FELTÖLTI A BŐRT, EGYENSÚLYBA HOZZA TERMÉSZETES FLÓRÁJÁT, TÁMOGATJA A BŐRT OLYAN VESZÉLYEKKEL SZEMBEN, MINT A KISZÁRADÁS ÉS AZ EGYENSÚLY ELVESZTÉSE
 

A joghurt alapú probiotikumok és az antioxidáns szupergyümölcsök elegyével ez a tisztító-zöld detox maszk telis-teli van esszenciális vitaminokkal, ásványi anyagokkal, hogy felvegye a harcot a fáradt bőrképpel és a károsodás jeleivel. A zöld agyag és az aktív szén tisztítja a pórusokat, a bőr pedig simábbá és finomabbá válik.
HATÁSAI
 
Erősíti a bőrt és megteremti a természetesen előforduló flóra egyensúlyát. Méregteleníti és tisztíja a pórusokat. Kisimítja és finomítja a bőr textúráját. Támogatja a bőr ellenállását a kiszáradással és az egyensúlyvesztéssel szemben. Minimalizálja a túlzott fénylést. A bőr puha, sima és egészséges lesz.

Az Image Skincare probiotikus tisztító arckezelés központjában a tisztító maszk áll, a kezelés 90 percet vesz igénybe.
 24000.- Ft otthoni készlettel

Kapcsolat

László Csabáné Ildikó

Székesfehérvár 

Lövölde utca 4.

tel:06309974130

lcsildi@gmail.com